deur2

Elke eerste zondag
van de maand 
-
Oudegracht 187
Alkmaar
(Lutherse kerk)


Aanmelden

U kunt zich met dit formulier aanmelden voor de eerstkomende Laatdienst.


Nieuwsbrief

U kunt zich hier inschrijven op onze nieuwsbrief.

Oude nieuwsbrieven vindt u hier.


Het Laatkoor

laatkoor

Het Laatkoor ondersteunt de zang in de Laatdiensten, vaak met meerstemmige zettingen. Het koor repeteert elke donderdagavond van 19:30 uur tot 21:15 uur in de Evangelisch-Lutherse Kerk, Oudegracht 187, Alkmaar. (ingang Baangracht).
Wilt u meezingen? Kom eens op een repetitie. Voor informatie: Arianne Hartenberg, tel.: 072 - 512 43 63. e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

jellejanklinkertDirigent van het Laatkoor is Jelle Jan Klinkert (1947). Hij speelt piano sinds zijn zesde, en heeft later ook klarinet en gitaar leren spelen. Tijdens zijn werkzame leven als bestuurder van zorgorganisaties en ziekenhuizen dirigeerde hij – in zijn vrije tijd - al het Liturgiekoor uit Castricum.  Na zijn pensionering in 2007 volgde hij de Meerjarige Dirigenten Opleiding te Utrecht en werd dirigent van zowel het koor van de Kritische Gemeente IJmond als (sinds 2014) van het Laatkoor.  Door zijn koorwerk is hij een uitstekend kenner van het koorrepertoire dat gedurende de laatste veertig jaar in de kringen van o.a. Dominicus, KGIJ en Nieuw Liedfonds is ontstaan.